Джейда Пинкет Смит празнува красотата си. Тя реши да поздрави всички

...
Джейда Пинкет Смит празнува красотата си. Тя реши да поздрави всички
Коментари Харесай

Какво Джейда Смит каза на всички хора без коса

Джейда Пинкет Смит чества хубостта си. Тя реши да поздрави всички " мои братя и сестри без коса " по повод Национален ден на голата глава в Съединени американски щати, 13 септември.
 Джейда Пинкет Смит, алопецията и какво показа за косопада актрисата
Джейда Пинкет Смит не крие компликациите си

Актрисата още веднъж не икономисва нищо

За да означи мотива актрисата качи нейна фотография с обръсната си глава в Instagram. На нея виждаме актрисата в сатенено горнище, с дребни блестящи обеци и смело оцветени устни в бордо. " Честит ден на голата глава ", написа тя към обявата. Това е " един прелестен ден за всички мои братя и сестри без коса ".

Повече от 61 хиляди сърчица са сложили почитателите на Джейда на фотографията ѝ.

Също по този начин тя показа като стори обява на токшоуто, което води Red Table Talk, с което поздрави за празника други плешиви дами, написа People.

Актрисата за първи път приказва за загубата на косата си по време на епизод на Red Table Talk през 2018 година През декември предходната година тя описа за живота с плешивост в искрено видео, в което демонстрира едно от голите петна по скалпа си.

Смит приема заболяването си и постоянно, когато приказва за нея прибавя доза комизъм и позитивизъм.

" В този миг мога единствено да се дръзвам ", сподели Джейда Пинкет Смит, до момента в който прокарва пръсти по голото леке. "... просто се появи по този начин и ще бъде малко мъчно да го скрия. Затова взех решение просто да го споделя, тъй че да не задавате въпроси. "

Бръснатата глава на актрисата стана тематика на диалог по време на 94-те награди на Академията през март, когато брачният партньор ѝ Уил Смит удари Крис Рок, откакто комикът се пошегува, сравнявайки я с редови войник Джейн.
 Крис Рок, Уил Смит, извинението на артиста и какво счита комедианта за него
Доволен ли е Крис Рок от извинението на Уил Смит

Комедиантът най-сетне си призна

Няколко месеца по-късно артистът разгласява видео, на което се извинява на Крис и фамилията му за случилото се. Тогава той подаде ръка на комика с апел да приказват, когато е подготвен. От тогава Крис Рок единствено няколко пъти направи задявка, препращайки ни към случая. Но до в този момент не е приказвал непосредствено и намерено за шамара.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР